top of page
logo JOBmesse.jpg

Med et sted mellem 500 og 600 besøgende og 24 meget tilfredse virksomheder, har Jobcenter Aarhus, med hjælp fra Visionpilot, igen markeret sig som en stærk spiller på banen for alternative rekrutteringsmuligheder.

 

De mange ukrainske jobansøgere stod d. 14/6-2022 i kø udenfor Turbinehallen allerede en halv time før messen åbnede og så snart, dørene blev åbnet, var de i fuld gang med samtaler og dialog med de deltagende virksomheder.

 

De var aktive, engagerede, forberedte og havde i stor udstrækning på forhånd sat sig ind i messekatalogets jobmuligheder og det på trods af eksisterende sprogbarrierer.

 

VisionPilot og Jobcentret var kommet disse barrierer i forkøbet ved, i samarbejde med den ukrainske konsul i Aarhus, Morten Munk, at fremtrylle omkring 30 ukrainske ”tolke” til at tolke på standende. En service, der blev taget godt imod af de travle udstillere.

 

Blandt de tilfredse udstillere var Carl’s Jr. ”Vi har fået masser af kontakter, og vi har allerede aftalt seks jobsamtaler efterfølgende”. Også hos Augustenborggades Plejehjem, der var medudstiller hos SoSu Østjylland, var man glade og yderst tilfredse. ”Vi er meget glade for at være med og har mødt mange gode kandidater, som vi gerne ville ansætte”, lyder det herfra.

Hos firmaet ”Opfyldning – Salgsklar Butik” var humøret også højt. ”Det har været en god oplevelse. Det var vores første messe og vi har flere, vi skal have jobsamtale med efterfølgende”.

bottom of page